UŞAK / MERKEZ - Karacahisar Ortaokulu

Dart İl Turnuvasında Şampiyon Olduk.

2022-2023 Sezonunda, Uşak Kapalı Spor Salonunda yapılan turnuvada, Yıldız Kızlar kategorisinde kız öğrencilerimiz il birincisi olarak şampiyon olmuşlardır. Öğrencilerimiz ilimizi Kütahya ilinde yapılacak olan bölge turnuvasında temsil edeceklerdir. Öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Ekm

İçişleri Bakanlığı tarafından 2022 yılı "Afet Tatbikat Yılı" olarak belirlenmiş olup tüm illerde "Tatbikat seferberliği başlatılmıştır.

Bu kapsamda Dünya Afet Risklerini Azaltma Günü münasebetiyle 13.10.2022 günü saat 11:00'de okulumuzda tüm okullarla eş zamanlı olarak "Deprem Anı ve Tahliye Tatbikatı" yapılmıştır. Tatbikat sonrasında Sivil Savunma Kulübü danışman öğretmenimiz ve öğrencileri tarafından hazırlanan Dünya Afet Risklerini Azaltma Günü kutlama programı gerçekleştirilmiştir.

Ekm

05.10.2022 tarihinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürleri Hasan AYAR ve Murat CAN okulumuzu ziyaret edip sorunlarımızla ilgilenmişlerdir.

İlgi ve alakalarından dolayı şükranlarımızı sunuyoruz.

Mrt

Deprem ve Tahliye Tatbikatını saat 11:30'da tüm Türkiye ile beraber  gerçekleştirdik.

SEN GÜLÜNCE PROJESİ

Kas

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Gülbin YELKOVAN'ın  "İnvitation toTraditional Street Games" (Geleneksel Sokak oyunlarına Davet) Projesi Avrupa Kalite Etiketi ile ödüllendirilmiştir

13 EKİM DÜNYA AFET VE AZALTMA GÜNÜ